LUMA-viikot oppimisyhteisöille helmikuussa

LUMA-viikoilla jaetaan oivaltamisen ja onnistumisen iloa! Kannustamme kaikkia oppimisyhteisöjä järjestämään viikoilla pienempää tai isompaa luonnontieteisiin ja matematiikkaan liittyvää toimintaa. Lukuvuonna 2022–2023 LUMA-viikkoja vietetään 1.2.–10.2.2023 teemalla 10 vuotta LUMA-toimintaa. Tuona aikana LUMA-keskukset järjestävät innostavaa toimintaa sekä eri paikkakunnilla että myös verkon välityksellä. Voitte siis joko osallistua verkostomme järjestämään ohjelmaan tai kehittää jotain aivan omaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Keski-Pohjanmaan LUMA-keskus järjestää 1.2.2023 klo 12–13 webinaarin opettajille:

LUMA-aiheisten e-kirjojen konseptin ja valmiiden kirjojen esittely.Keski-Pohjanmaan LUMA-keskuksessa on yhdessä opettajankouluttajien sekä luokanopettajaopiskelijoiden kanssa ideoitu LUMA-aiheisten aktivoivien e-kirjojen konseptia. Tule testaamaan kanssamme valmiita kirjoja, ja antamaan arvokasta palautetta kehittämisen tueksi! Webinaarissa esitellään LUMA-kirjakonseptia valmiiden esimerkkien kautta, ja saat kokeiluun uusia materiaaleja.Nyt valmiina olevat esimerkit ovat erityisesti luokanopettajille, mutta myös yläkoulujen opettajille.ovat tervetulleita osallistumaan.

Webinaarin ohjelma:

klo 12.00 Tervetuloa webinaariin!

  • Tommi Nurmi LUMA-asiantuntija Keski-Pohjanmaan LUMA-keskus ja Kokkolan kaupunki Hollihaan koulu.

klo 13.00 Webinaari päättyy

  • Ilmoittaudu webinaariin 31.1. mennessä verkkolomakkeella. Webinaari toteutetaan Zoom-etäyhteydellä ja lähetämme osallistumislinkin kaikille ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.
  • Webinaari on suunnattu erityisesti luokan- ja aineenopettajille läpi maan, mutta kaikki aiheesta kiinnostuneet
  • Lisätietoja pentti.impio@jyu.fi
  • WEBINAARIN TALLENNE ON JULKAISTU: https://youtu.be/OB7w_-apIxM

VIDEO