Valtakunnalliset LUMA-päivät 9. -10.6.2021

Lämpimästi tervetuloa 16. valtakunnallisille LUMA-päiville ke 9.6.– to 10.6.2021. Päivät järjestetään tänä vuonna virtuaalisesti eli osallistuminen on mahdollista juuri sieltä, missä ikinä oletkin! Luvassa on tuttuun tapaan kiinnostavia puheenvuoroja, tiedekasvatukseen virittäviä työpajoja, verkostoitumista muiden opettajien kanssa sekä keskiviikon huipentava StarT-gaala. Osallistuminen on maksutonta.

#LumaPäivät @LumaSuomi

Ilmottaudu tapahtumaan tällä lomakkeella

Tapahtuman teemana on tänä vuonna ”Innostu ja innosta oppimaan teknologian avulla.”

Tarkempaan ohjelmaan pääset tutustumaan päivien sivuilla. Järjestämme ohjelmaa suomeksi, ruotsiksi ja enlanniksi. Ohjelmanumero järjestetään sillä lähtökohtaisesti sillä kielellä, jolla sen kuvaus on kirjattu ohjelmaan.

Kenelle LUMA-päivät on suunnattu?

  • kaikille matematiikkaa, luonnontieteitä (ympäristö- ja luonnontietoa, biologiaa, fysiikkaa, kemiaa, maantietoa/maantiedettä), tietotekniikkaa ja teknologiaa opettaville kaikilla koulutusasteilla varhaiskasvatuksesta yliopistoihin
  • lastentarhanopettajaksi, luokanopettajaksi ja em. aineiden opettajaksi opiskeleville
  • LUMA-aineiden opettajankouluttajille, opetuksen tutkijoille ja kehittäjille eri puolilta Suomea
  • LUMA-keskus Suomen sidosryhmien edustaville
  • LUMA-keskus Suomen toimijoille eri puolilta Suomea

Huomaathan, että LUMA-päivien ohjelma yhdistyy samaan aikaan järjestettävän LUMAT-tutkimussymposiumiin, jonka aiheena on ”Engaging learners in math and science through modern technologies”. LUMAT-tutkimussymposiumin englanninkieliset tapahtumasisällöt ovat avoimia kaikille LUMA-päivien osallistujille. Lue tapahtumasta lisää tutkimusfoorumin sivulta (englanniksi).

Tapahtuman järjestää LUMA-keskus Suomi -verkosto.

LUMA-päivät on osa Tutkitun tiedon teemavuotta 2021.